Sunday, December 21, 2008

Pitzipoance si Cocalari

Peste tot e plin de ei....mai rau ca epidemia....pe strada, in baruri, mai nou si in birturi..Ce naiba, bah? Iarna, cu ochelari de "morandi", fustitze si posetutze atarnand de bratze, zici ca si-au deschis crengile! (ma refer la "pitzi-uile" din ziua de azi)! Ca sa fie si mai rau, pe o creanga posetutza, pe cealalta telefonul mobil care este indispensabil! Wake up people! WTF!!!! Ele sunt cele mai tari, nu mai are nimeni loc de ele! Impresiile la ordinea zilei, bineinteles, altfel nu se poate! "Hai sa vorbim cat mai tare, sa ne remarce si pe noi cineva", si la ele creierul mai mic decat la gaina! Machiajul..foarte complicata treaba: dimineatza, in fatza oglinzii, "cum sa ne punem mai mult fond de ten? Oare ajunge un strat de 2 degete? hmmm, I wonder!!Oops, oare ce am zis acuma, eu nu stiu nici macar engleza"!
"Hihihi ;))"
"Azi imi pun cordelutza mov cu picatzele albe, si poshetutza care se asorteaza! sa nu uitam cureaua, obligatoriu trebuie sa mearga cu botinutzele noi cumparate"!
"Dhuamne, oare ce v-a zice lumea? Ca merg pe traseu, daca nu ma asortez?"
Pot sa fie linistite, lumea zice acelashi lucru, toate sunt demne de centura!
..Stupidity surrounds us everywhere..
Ce sa mai zic de "cocalitzi"...zici ca is femei cu ... (pardon de respect). Mai unpic si ii vedem si pe ei cu posetutza, ca doar ochelarii sunt pe ochi! Frizuri de anemici, zici ca i-a lins vaca si slabi de zici ca i-a calcat trenu!
Prostie cat cuprinde, dar ce are...doar e la moda!
Romanie, cum te duci!

1 comment:

Anonymous said...

:))))) bv ma :)) lipsa de ocupatie sau trebuia sa faceti un eseu la scoala? :))) tare oricum :))